Освіторія

В організації освітнього процесу закладу освіти та подоланні освітніх втрат у навчанні надважливу роль відіграють системи управління навчанням та адмініструванням (LMS).
Як ефективно організувати управління навчальною діяльністю, забезпечити адміністрування усіх процесів, цілісну систему навчання та поширення навчальних матеріалів, спільний доступ до контенту, контроль результатів – про все це ви дізнаєтеся на нашому вебінарі.
Ми розглянемо не тільки специфіку та можливості LMS систем, але й досвід їх практичного впровадження на прикладі закладів освіти.
Запрошені спікери:
🎙️ Алла Ворожбит – кандидатка педагогічних наук, вчителька-методистка інформатики Технічного ліцею м. Києва.
🎙️ Андрій Малахов – директор Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 57 імені Т. Г. Шевченка.
🎙️ Василь Франчук – доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри комп'ютерної та програмної інженерії Факультету математики, інформатики та фізики Українського державного університету імені Михайла Драгоманова.
 
💻 Коли? 13 лютого о 18:00 через Zoom. Тривалість вебінару – година.
👉 Обов’язкова реєстрація на вебінар — за посиланням: https://forms.gle/DiKhnfzJQZi2vsGC9

ℹ️ Онлайн-захід відбудеться у межах серії вебінарів для освітніх управлінців про подолання освітніх втрат на рівні навчальних закладів, який реалізує ГС Освіторія та UNICEF Ukraine у партнерстві з Міністерство освіти і науки України за підтримки Глобального партнерства заради освіти (GPE) у межах проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат».