Головна / Новини / Оголошення
В організації освітнього процесу закладу освіти та подоланні освітніх втрат у навчанні надважливу роль відіграють системи управління навчанням та адмініструванням (LMS).
Як ефективно організувати управління навчальною діяльністю, забезпечити адміністрування усіх процесів, цілісну систему навчання та поширення навчальних матеріалів, спільний доступ до контенту, контроль результатів – про все це ви дізнаєтеся на нашому вебінарі.
Ми розглянемо не тільки специфіку та можливості LMS систем, але й досвід їх практичного впровадження на прикладі закладів освіти.
Запрошені спікери:
🎙️ Алла Ворожбит – кандидатка педагогічних наук, вчителька-методистка інформатики Технічного ліцею м. Києва.
🎙️ Андрій Малахов – директор Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 57 імені Т. Г. Шевченка.
🎙️ Василь Франчук – доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри комп'ютерної та програмної інженерії Факультету математики, інформатики та фізики Українського державного університету імені Михайла Драгоманова.

У вівторок 18 квітня 2023 року о 14 годині відбудеться Кафедральний науково-методичний семінар "Комп'ютерно-орієнтовані системи навчання інформатичних дисциплін" у дистанційному форматі. На семінарі планується обговорення питання пов'язаних з підготовкою майбутніх фахівців у галузі інформаційних технологій. До участі запрошуються усі студенти.

Зокрема студентам пропонуємо пройти анкетування, подати свої враження та побажання щодо вдосконалення  організації освітнього процесу в університеті.

Анкета для бакалаврів спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення" 

Анкета для бакалаврів спеціальності 122 "Комп'ютерні науки" 

Анкета для магістрів спеціальності 122 "Комп'ютерні науки"

Посилання на відеозустріч

Анкету просимо заповнити до 18.04.2023 до 12.00!!! Дякуємо за розуміння!
Чекаємо на семінарі!!!

22.jpgЩиро вітаємо з днем народження нашого завідувача кафедри доктора педагогічних наук, професора Франчука Василя Михайловича. В цей не простий  час зичимо Вам міцного здоровя, мироного неба над головою, витримки, реалізаціїї всіх задуманих цілей в найближчому майбутньому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-5373340680044266649_121.jpg 

25 січня 2023 року на факультеті математики, інформатики та фізики відбулося вручення дипломів освітнього ступеня магістр. Вітаємо наших дорогих випускників спеціальності "Комп'ютерні науки", нехай здобуті вами знання та навички будуть вам допомогати у вашому подальшому професійному розвитку.

 

 

 

 

 

 

 

 

9.jpgЗа результатими  звітно-наукової конференції студентів та аспірантів «ОСВІТА І НАУКА – 2022»  01 червня 2022 року було опубліковано новий номер (№9 (2022)) електронного збірника наукових тез студентів "Інформаціно-комунікаційні технології в освіті" за такими напрямами:  «Комп’ютерні науки»; «Інженерія програмного забезпечення» та "Комп'ютерно орієнтовані системи навчання".

 

 

Сторінка 1 із 2